Call me love

mobile phone

Fattar inte hur allt snusk når min hotmail. Inte bara det att jag får 20 mail om dagen från "bigandjuicy", "2girls-in-front-of-webcam" eller "getitforfree" utan det lyckas även rota in sig bland mina vanliga mail och lägger sig inte bara bland skräppost. Jag har aldrig bett om alla dessa mail som jag faktiskt bara raderar ungefär direkt efter jag sett rubriken. Rubrikerna kanske lockar vissa (många) men JAG vill inte ha sånt! Jag vill ha ett "ja!" från något sökt jobb och mycket hellre 200 kedjebrev än just sånt snusk!
Vart kommer det ifrån? Och hur fick dom tag i min adress =P

Jag kollar min mobil alltför många gånger om dagen. Alltför många gånger med tanke på hur ofta det bara är klockan som ändrats när jag tittar till den. Det har nog blivit något sorts beroende eftersom jag mår dåligt om jag inte tittat till den på någon timme. Ännu värre är det när jag är ute och promenerar med mp3-spelaren på högsta volym. Jag hade ju egentligen inte behövt ha telefonen med mig överhuvudtaget eftersom dom som vill nå mig säkerligen kan vänta någon timme, men jag kan bara inte vara utan den. Tänk om jag går och bryter benet så jag måste ringa någon som kan skjutsa mig hem (eller ja, till sjukhuset då).. vad gör jag utan mobil då? Med tanke på att svenskar inte reagerar när någon ligger på marken så får man ju ta hand om sig själv.

Tacka vet jag mobiltelefonen! Jag kan ringa mamma när hon är i affären om jag kommer på något jag är sugen på. Jag kan ringa Matilda när hon befinner sig i ett annat land och jag bara behöver snacka av mig. Jag når alla, om dom är lika duktiga med telefonen som jag är.
Sen att jag sover med den under huvudkudden och tar den med mig vart jag än är (om det så är i Danmark, nere i köket eller på dass) det gör väl ingenting. Folk når mig och jag når dom. Vad gjorde folk innan mobiltelefonen fanns? Stackars människor!

Dags att ta tag i massa vettigheter igen. Idag måste det tvättas, städas lite (vilket är mycket roligare när man har lite nya kläder att lägga in i garderoben) och plugga teori. Dessutom har jag haft hög musik här nu ett tag och mobilen ligger i andra rummet.. kanske har det hänt något med den.. kanske inte.. men det är värt en titt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback