Bertil åtta, nummer åtta.

ohlala

Jag uppskattar att det är fredag mest för att alla andra gör det. Eller kanske också för att jag äntligen får tag i folket som annars är upptagna med skola, jobb eller ja, ett liv överhuvudtaget.
Jag kan ju lova er att det inte är som jag är lat. Folk som frågar vad jag gör om dagarna rynkar på ögonbrynen när dom hör det där svaret om att jag sover otroligt länge för att sedan bara softa heeela dagen.
Men vill ni lyssna på hur mycket jag hänger inne på ams hemsida i hopp om att hitta något?

Det är ju inte det att jag njuter av det här livet, inte ens lite! Hur njutbart är det utan pengar? Och vem älskar inte pengar? Jag tillhör nog en av de många som avgudar pengar och till och med skulle kunna gifta mig med en rik, äcklig, gammal (väldigt gammal) gubbe för att få tag i förmögenheter. Jag tror till och med att mamma är på min sida.. för hur lätt är det att hitta kärlek?
Jag skulle inte ens vara egoistisk med pengarna ju. Jag skulle spendera en massa på alla nära och kära och vad är kärlek om inte att göra andra lyckliga? Sen att min enda lycka är att lägga pengar på allt och alla, det är sånt man får ta.. man kan inte få allt. DET vet jag med all säkerhet i alla fall!!
Love is cash!

Fick megaballt musikprogram idag! Jag kan ju ingenting om datorer å sånt, men jag tycker det är ballt i alla fall. Och jag hittar massa musik jag inte trodde att jag hade.. Massa jag aldrig ens hört. Så detta blev en riktigt meningsfull dag oavsett vad jag trodde när jag vaknade i morse.
Inget kul att vakna i värsta Tja Vinterland när man är så sjukt trött på skiten. Jag tror inte ens ungarna pallar åka pulka mer. Och overallerna vill dom slippa dra på sig varje morgon.
Jag ogillar mössor som förstör frisyren. Jag ogillar vantar som kliar när händerna börjar bli varma. Jag ogillar jackor som aldrig är varma utomhus men när man kommer in är det precis som hela skiten omvandlas till en fet värmekudde och man blir så sjukt varm (i värsta fall svimmar man till och med). Jag ogillar röda näsor!! Förstör verkligen allas utseenden!

Vååååår! Jag vill höra fåglar kvittra och jag vill höra allas snack om vårkänslor och sånt nonsens.
Dessutom vill jag se lite färg i min garderob! Jag blir mörkrädd när jag öppnar den nu alltså!

Bio ikväll. Idag är jag verkligen på biohumör så det ska bli helt underbart!

Don't go looking for Mr Right! Go look for Mr Right Now!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback