We can't stay here

Lips

Var inte människa när jag skulle upp 07 i morse. Ställde om klockan till 07.30 (på den halvtimmen jag egentligen skulle äta frukost) men tror ni jag var piggare då?! Icke!
Tror ni jag blev piggare under dagen som gick? Inte det heller nej.. På grund av den halvtimmen extra sömn har tröttheten hållit i sig hela dagen och förstört för mig totalt.

Antar att man får ha sådana dagar också men jag hade verkligen behövt städa och tvätta. Får bli imorgon då..

Som grädde på moset skulle MASSA folk in på Hven idag. Vad händer? 08.30 på morgonen ska väl alla snarare in mot centrum? Men nej, två feta grupper med människor skulle såklart över och där snackar vi morgonpigga. Fick nästan migrän direkt bara jag råkade lyssna på männen i den ena gruppen. Hur vågar man prata om offerter och kostnader och siffror och bla bla bla sådär tidigt? Borde bli böter på det, eller i alla fall skadestånd till mig.

Jag överlevde och här sitter jag nu, ännu några kronor rikare och det känns skööönt.

Fest med discotema på lördag. Ska bli megaskoj och jag är laddad till tusen redan.. önskar bara att garderoben vore lika laddad med kläder så att man kunde välja och vraka. Nu får jag istället ge mig ut och försöka shoppa billigt.. Ser inte ens framför mig vad som skulle kunna gälla.. glitter och sånt?
Tips uppskattas!!



Kommentarer
Postat av: Jerk

Fast..det är svarta Intersport-strumpor..de vita håller på och fasas ut :)

Postat av: Jerk

ska testa..när jag kommer hem ska jag sätta på mig ett par icke-Intersportstrumpor och springa uppför Götgatan..återkommer om hur det gick ;)

2006-04-21 @ 13:21:07
URL: http://dalaibk.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback