Not in the mood?

party

Irriterande att webblogg.se inte fungerar som det ska för tillfället. Ungefär lika irriterande som när man hade Lunarstorm och det inte fungerade som det skulle. Jag gjorde mig av med den för en tid sedan och jag saknar inte ens det litegrann.
Blev deprimerad av alla mammor som satsade på PRO och grejer och på alla 14åriga brudar som gjorde det klart och tydligt att dem bara ääääälskar sina pojkvänner for ever and ever.. blää!

Slår man upp Landskrona Posten nuförtiden handlar det endast om allt skit som händer i L-a.
Visst, L-a Bloodz och G.a.t.u sprider skräck i vår lilla stad men herreguuud, endast för att vi låter dem göra det!
Egentligen handlar det om totalt uttråkade barn och ungdomar som fått för sig att det är skoj att slå ner gamla tanter och sälja stulna mobiltelefoner.
Det är hemskt, verkligen jättehemskt att tjejer i 12års åldern mordhotar en när man går förbi eller när 17åriga snubbar skriker hora efter tanter som varit och handlat.
Samtidigt är det sjukt komiskt! Hora till en gammal tant är fel ord... och hur fan ska en 12årig tjej kunna döda mig? Snacka om att dem kollat på för mycket film!

Jag blir förbannad, såklart.. låt de gamla va i fred, skaffa andra intressen än att slåss och stjäla.. men samtidigt garvar jag.. jag menar.. hur kul tror ni inte att gängen tycker att det är när det skrivs om dem i tidningarna... när folk knappt vågar titta på dem i rädsla för att bli rånade.. Haha, alltså.. nästan så att jag hade tyckt det var roligt.. fast jag har inte direkt samma intressen.. Jag har aldrig sett tjusningen i att slå.. Jag har slått en gång i hela mitt liv och den bruden skulle ha det!!

Våld löser ingenting sägs det.. Jag vet inte alltså.. Jag är ju inte för krig och så, men en örfil får en att inse ett och annat.. det ÄR så!
En örfil liksom.. man blir ju inte ens röd efteråt men lite mer vett i skallen har man!
Jag är kanske helt ute och cyklar om jag säger att jag nog hade slått till en 12årig brud som försökt typ.. ehh.. knivhugga mig.. (??)
Det hade inte förvånat mig.. ibland känns det som att man går och väntar på att bli rånad i denna stan. Jag tror knappt att jag hade blivit rädd alltså.. Jag hade kanske till och med klappat dem på axeln och sagt "Visst, ta du min mobil.. vi ses i helgen!".. för så är det.. man vet vilka dem är.. och man träffar dem ofta..
Och det handlar om ett antal mesar som blir coola i ... flock...

Det är uppmärksamheten dem älskar! G.a.t.u först.. efter all uppmärksamhet ville deras småsyskon också vara med och startade L-a Bloodz.. hahahaha.. KOMISKT!
Äsch, jag diggar dem alltså! Det tråkiga är att ordentliga ungdomar inte syns längre.. "Gängen" tar över Landskrona? hahahaha

Nu har det i alla fall börjat göras litegrann för att motverka allt som händer.. Lite sjukt att man kan avsky ungdomar som slåss och rånar när världens ledare ställer till med krig som dödar otroligt många oskyldiga människor varje dag. Så undrar ni hur ungdomarna blir som de blir?

Kommentarer
Postat av: Jerk

haha..älskar bilden..apropå gängen..de har tydligen problem med det i Lulå också..det blir mer komiskt än oroande då jag tänker på det..vilka färger har de
? Vad är initationsriten..skrika hora till en gammal tant? :)

Ha det..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback