Jobb(igt)

dropping

Jag har inga klagomål alls på tjejkvällen igår. Massa spel, massa skratt och lördagen är fulländad. Jag saknade inte ens dansgolvet men jag är säker på att dansgolvet saknade mig. Muahaha!

Om en timme drar jag mig iväg till ännu en arbetsdag. Jag hoppas på ganska lite att göra eftersom jag inte är van vid allting än. Hatar att inte kunna, hatar att behöva fråga hela tiden. Visst, jag har lärt mig massor på bara fyra gånger men jag kan inte sluta jämföra mig med dem som jobbat där i flera säsonger och då suger jag.
Längtar tills den dagen då det är jag som visar en nykomling runt..

Idag är det dessutom Valborgsmässoafton. När man var liten stod man och hejade på vilken av hästarna sommar eller vinter som skulle vinna. (Av någon konstig anledning vann alltid sommar. Ännu konstigare är väl kanske att jag aldrig fattade att det var uppgjort.)
Ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer men jag hoppas inte på att behöva stå och frysa ihjäl framför ett bål som jag inte kunde vara mindre intresserad av. Jag vill till dansgolvet men med tanke på att jag inte får någon med mig och att jag ska jobba i morgon så lär inte det heller hända.

Nu ska jag förbereda mig mentalt på att tappa 20 brickor med dricka inför 15 killar ur ett motorcykelgäng. Det är väl typ det värsta som hade kunnat hända på jobbet idag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback