I like your stile

black and white hands

Något av det första jag tittar på när jag träffar en ny person är skorna.Blev imponerad idag när jag såg att en av kontorsnissarna bar Converse, All star. Riktigt imponerande och han som jag tidigare inte fått något speciellt intryck av diggar jag nu till tusen. Skjorta, jeans och Converse.. ballt!

Är väl en ganska sjuklig grej för mig det där med fötter, skor och strumpor. Måste vara någon störning i hjärnan på mig för fötter är en sån grej som alla tycker är äckligt. Men Charlotte ska inte vara som alla andra och tycker i stället att fötter säger mycket om en person och faktiskt är ganska intressanta.

På stranden till exempel. Där alla visar upp sina snygga kroppar, snygga bikinis och badshorts. Slå en titt ner mot fötterna och du får reda på hur mycket som helst. Hur hett är det med förhårdnader och skoskav och fötter som gått i högklackat alldeles för mycket?!! Totalt avtändande enligt mig!

På beachen slipper jag i alla fall de där förfärliga vita strumporna från Intersport men det är inte svårt att gissa sig till vilka som drar på sig sådana när kvällen nalkas och det är dags att dra sig hemåt. Det är dem som aldrig fattat att man får nageltrång om man inte klipper naglarna eller dem som bär ruskiga förhårdnader.

Välfilade och fixade ska dem vara!

Ikväll ska jag på dejt och det sköna är att jag är 100 procent säker på att han inte kommer ha vita strumpor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback