Gorgeous

black and white monkey

Olidligt även idag att dra sig upp ur sängen. Tror till och med att jag startade min dag med att säga "MEN ORKA!"
Den inställningen hade jag alltså när jag klev upp denna torsdag och det är aldrig positivt. Tror dock att den försvann efter dusch och sådär men tröttheten har hållit sig kvar.

Klagar absolut inte på mina arbetstider i alla fall. Klagar inte på jobbet heller. Klagar faktiskt inte på någonting i mitt liv just nu, mer än vädret men det gör så himla många fler än jag.
Kom igen, det är dags för vår och så småningom sommar nu..

Snart helg igen men det ser inte ljust ut på festfronten. Min eviga partybabe Emma flyr staden och de andra har planer på annat håll. Bryr mig inte jättemycket eftersom det ändå händer en del grejer för min del. På lördag tänkte jag lämna ut mig själv totalt i bloggen angående min fredag. Vill inte nämna någonting nu eftersom risken finns att jag ångrar mig men på lördag får ni hålla utkik.
Väl på lördag blir det förhoppningsvis spel/filmkväll med tjejgänget (de som är hemma vill säga) och på söndag är man en hårt arbetande kvinna ännu en gång.

En annan liten krydda denna dagen var massagestolarna på köpcentrat som jag och mamma testade. Första gången för min del, andra gången för henne. 20 kronor för 8 minuters massage och OJ vad den stolen kunde knåda! Kändes faktiskt som att det var en mans händer över hela min kropp och visst, det kan väl låta mysigt men det gjorde ont och det kittlades och brevid mig sitter mamma och njuter. Grym stol, grym massage men redan sedan innan visste jag att jag gärna ger men mindre gärna får massage. Vilken fruga jag kommer bli alltså, oj oj oj.







Kommentarer
Postat av: Jerk

Landskrona BOIS är temat :)..eller blev det kallare igen??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback