Black is totally right

shopping bags

Jakten efter svarta byxor började i Landskrona centrum med mamms. Visst, vild chansning eftersom vi har ungefär 3 dugliga affärer här.. men vad gör man inte i ett desperat ögonblick?!!
Min ekonomi är som ni kanske vet inte den allra bästa så ett par byxor som jag endast ska ha att jobba i för över 500 spänn var inte att tänka på.
Dum som jag är tänkte jag att man kanske för en gångs skull ska gå in på KappAhl eftersom det var sådana där finbyxor jag var ute efter. Megatabbe med tanke på att alla midjorna därinne slutar ungefär där hakan börjar. Så efter två försök drog jag därifrån igen.

Lindex har däremot börjat satsa lite mer på yngre tjejer så jag gav även denna affären en chans. Testade allt som gick att testa men icke alltså.. det funkade bara inte. Dessutom var speglarna fruktansvärda! Dem brukar ha smalspeglar så att man ska vilja köpa en massa, men Lindex vill nog inte ha sålt grejer med tanke på att man ser ut som ett riktigt fetto i dem.

Nej usch, rusade nästan därifrån och ville bara hem men ett par svarta byxor var ju ett absolut måste, så det fick bli köpcentra. Där flöt det på alldeles utmärkt! Jag trivs som bäst på köpcentra alltså, där mår jag bra!
Svarta byxor för 150 kronor
Svart kjol för 150 kronor
Svart kofta för 130 kronor
och dessutom ett par svarta skor för 100 kronor.

Lindex och KappAhl, känn er bojkottade!

Tackar mamms för allt det fina! Inte ens detta billiga hade jag råd med på egen hand.. illa!
Men nu ska jag minsann skärpa till mig med det ekonomiska! Allt jag tjänar från och med nu ska hanteras med omsorg! Det ska sparas och donas så att jag för en gångs skull förstår att pengar tar slut!

Nu är jag megaredo för servering. Den meningen trodde jag aldrig att jag skulle säga,skriva,tänka,mena.

 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback